Kadõrov: olen valmis andma Putini eest oma elu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšetšeeni Vabariigi liider Ramzan Kadõrov.
Tšetšeeni Vabariigi liider Ramzan Kadõrov. Foto: SCANPIX

Tšetšeeni Vabariigi liider Ramzan Kadõrov on oma sõnul Vene presidendi Vladimir Putini ustav liitlane ja valmis andma tema eest elu.

Putin autasustas Kadõrovit eile ordeniga Austuse märk, vahendas RIA Novosti.

Kadõrov kirjutas täna Instagramis, et on Vene presidendile piiritult tänulik selle kõrge autasu ja oma «tagasihoidlikule tööle» antud hinnangu pärast.

Kadõrovi kinnitusel on rahu ja stabiilsus Tšetšeeni Vabariigis president Putini teene, kuna just Vene riigipea abi ning toetus on võimaldanud tagada rahu, taastada vabariiki, selle majandust ning kultuuri.

Me oleme ju Putini jalaväelased, kinnitas Kadõrov. «Ma jään Vladimir Putinile alati tänulikuks kõige eest, mida ta on teinud isikliku minu ja mu rahva heaks. Ma olen alati tema ustav liitlane, sõltumata sellest, kas ta on president või mitte.» 

«Anda sellise inimese eest elu – see on kõige lihtsam ülesanne. Ma kinnitan, et täidan iga korralduse, lahendan tema eest erineva raskusastmega ülesandeid ja ükskõik, mis see mulle ka maksma läheks!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles