Kreml: Putin kohtub esmaspäeval Atambajeviga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putini kohtumas Karjala liidri Aleksandr Hudilaineniga. Kui Kremli teatel toimus kohtumine 11. märtsil, siis mitmete allikate väitel kohtusid mehed juba möödunud nädalalal.
Vladimir Putini kohtumas Karjala liidri Aleksandr Hudilaineniga. Kui Kremli teatel toimus kohtumine 11. märtsil, siis mitmete allikate väitel kohtusid mehed juba möödunud nädalalal. Foto: SCANPIX

Vene president Vladimir Putin kohtub esmaspäeval Peterburis oma Kõrgõzstani ametivenna Almazbek Atambajeviga, teatas Kremli pressiteenistus täna.

Putin pole mitmete allikate teatel pärast 6. märtsi avalikkuse ette ilmunud, mistõttu levivad spekulatsioonid tema ootamatust haigestumisest, infarktist, insuldist ja isegi presidendi surmast.

Putini pressiesindaja Dmitri Peskov ütles eile raadiojaamale Ehho Moskvõ, et presidendil on Ukraina sündmuste ja Venemaale kehtestatud sanktsioonide tõttu lihtsalt väga tihe graafik ning kuigi teda pole näha, on ta pidevalt kontaktis nii valitsuse, pankade kui ka riigifirmadega. «Tal on pidevalt kohtumised, ent mitte kõik tema kohtumised pole avalikud,» rääkis Peskov, kelle sõnul pole vaja Putini tervise pärast muretseda.

Viimati nähti Putinit avalikkuse ees 5. märtsil, mil ta kohtus Itaalia peaministri Matteo Renziga.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles