Serbias vahistati last röövida üritanud prantslased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serbia politsei.
Serbia politsei. Foto: SCANPIX

Serbias vahistati kolm Prantsusmaa kodanikku pärast seda, kui nad üritasid pealinnas Belgradis röövida kaheaastast tüdrukut, teatas politsei.

Tunnistajate kirjelduse kohaselt rebis umbes keskpäeva ajal mees tänaval jalutanud ema käte vahelt lapse ja hüppas autosse, mida juhtis naine.

««Mu laps! Mu laps!» karjus naine ning ma nägin, kuidas mees ja naine kihutasid autoga minema, viies tüdruku kaasa,» kirjeldas pealtnägija telekanalile RTS.

Politsei kasutas pea kolm tundi kestnud filmilaadse tagaajamise käigus mitmeid masinaid ja kopterit. Lõpuks õnnestus Prantsusmaa numbritega sõiduk peatada, rääkis siseminister Nebojsa Stefanovic.

Ministri sõnul laps vigastada ei saanud ja anti juba vanematele tagasi.

«Inimröövlitel olid Prantsusmaa passid ja me võtsime viivitamatult ühendust Prantsusmaa politseiga. Selgus, et dokumendid on tõelised ja isikud Prantsusmaa politseile teada seoses mitmete varasemate kuritegudega,» jätkas Stefanovic.

Ministri sõnul on röövimise motiiv teadmata. Samuti pole selge, kas eesmärgiks oli röövida just see kindel laps.

«Nende valdusest avastati samas vanuses Prantsusmaal elava lapse dokumendid,» lisas Stefanovic.

Siseministeeriumi eraldi teadaandes kirjutati, et tegemist oli arvatavate inimkaubitsejatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles