Kreml lubas lähipäevil avaldada olulise teate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene president Vladimir Putin (vasakul) koos ülemkohtu esimehe Vjatšeslav Lebedeviga 13. märtsil.
Vene president Vladimir Putin (vasakul) koos ülemkohtu esimehe Vjatšeslav Lebedeviga 13. märtsil. Foto: SCANPIX

Spekulatsioonid Vene presidendi Vladimir Putini ümber toimuvast said eile hilisõhtul uut hoogu juurde, kuna Kremli teatel on lähipäevil oodata olulist uudist.

Presidendi administratsiooni pressiteenistuse allika väitel valmistatakse ette olulist teadet ja meediaväljaannete juhtidel paluti olla valmis lähipäevil toimuvaks võimalikuks pressikonverentsiks, vahendas vlasti.net.  

Eile näitas Vene riigitelevisioon avalikkusele esimesi kaadreid pärast riigipea nädalast eemalviibimist. Telepildi vahendusel võis näha Putini ja Vene ülemkohtu esimehe Vjatšeslav Lebedevi kohtumisest. Kuulujutud pole aga vaatamata sellele vaibunud.

Šveitsi tabloidi Blick võrguväljaanne kirjutas eile, et Putin on saanud taas isaks, sest Alina Kabajeva (31) sünnitas Ticino kantonis asuvas Sant’Anna erahaiglas talle tütar. Seetõttu tuli Putinil sõita Šveitsi, väitis väljaanne.     

Putini pressisekretär Dmitri Peskov kinnitas samal päeval väljaande Forbes korrespondendile, et kuuldused riigipea järjekordsest isaks saamisest ei vasta tõele. «Kavatsen pöörduda raha omavate inimeste poole palvega korraldada konkurss parima ajakirjandusliku väljamõeldise leidmiseks,» rääkis ta.

Moskovski Korrespondent kirjutas Putini ja Kabajeva võimalikest lähedastest suhetest juba 2008. aastal. Kunagisel tippvõimlejal on kaks medalit olümpiamängudelt ja 18 medalit MM-võistlustelt.

Kremli nn oluline teade võib tähendada ka muudatusi riigi tippjuhtide seas. Majandusteadlane ja Putini endine majandusnõunik Andrei Illarionov ei välista võimalust, et president saadab peaministri Dmitri Medvedevi «väljateenitud puhkusele». Tema spekulatsiooni järgi saab Medvedevi järglaseks endine kaitseminister Sergei Ivanov, vahendas Daily Mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles