Putini lennuk maandus Peterburis

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Vladimir Putini lennuk.
President Vladimir Putini lennuk. Foto: Xinhua / Scanpix

Reaalajas õhuliiklust jälgiv Flightradar24 avastas Venemaa presidendi Vladimir Putini lennuki liikumise Moskvast Peterburi.

Venemaa valitsuse pressiteenistuse teatel kohtub Putin täna Peterburis Kõrgõzstani presidendi Almazbek Atambajeviga, et tugevdada kahe riigi vahelisi suhteid. Näiteks tuleb jutuks ka Kõrgõzstani võimalik liitumine Venemaa algatusel loodud Euraasia Liiduga.

Putini lennuki tabamine radarilt on tekitanud palju elevust, kuna viimati nähti Putinit kümme päeva tagasi.

Flightradari andmetel on riigijuht lennanud visiitidele tihti Vene valitsuse lennukiga RA-64521, mis täna kell veerand üheksa hommikul (Eesti aja järgi) Peterburis maandus.

Veel pole aga teada, kas Putin ka lennukil oli. Flightradar24 teatas paar tundi tagasi ka teisest lennukist, mis Moskvast Peterburi poole teele oli.

Tegelikult on lennuk RA-64521 pea iga päev Moskva ja Peterburi vahet ka lennanud. Näiteks neli päeva tagasi lendas Moskvast teadmata suunas:

Putini lennuki liikumised nädala jooksul

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles