India politsei leidis bordellihaarangus neli ametivenda ja vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
India politseinik.
India politseinik. Foto: SCANPIX

India idaosas leidsid korrakaitsjad Āsānsoli linna punaste laternate tänavale sooritatud haarangu käigus mõrvas süüdimõistetu ja teda valvama pidanud neli politseinikku, kirjutas ajaleht Hindustan Times täna.

Neli politseinikku pidid toimetama mõrvas süüdimõistetu Jhārkhandi osariigis asuvast vanglast haiglasse läbivaatamisele.

Seevastu otsustasid nad teha 206-kilomeetrise kõrvalepõike ja külastada Lääne-Bengali osariigi piiril asuva Āsānsoli linna punaste laternate piirkonda, kirjutas ajaleht.

Lääne-Bengali politseinikud leidsid nad seal korraldatud haarangu käigus.

Mõrvas süüdimõistetu pääses põgenema ja naasis ise Jhārkhandis Koderma linnas asuvasse vanglasse, lisati artiklis.

«Algatasime juurdluse ja peatasime nelja politseiniku töölepingud kuni edasise teatamiseni,» ütles Jhārkhandi politseiülem D.K Pandey ajalehele.

Osariik on üks India vaeseimaid. Detsembris põgenesid Jhārkhandis 13 vangi, kes viskasid neid konvoeerinud valvureid tšillipulbriga. Vahejuhtumi käigus tapeti kaks põgenejat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles