Siseministri nõunik: Gorlivkasse sisenes Vene tankikolonn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raketisüsteemid Grad Donetski oblastis.
Raketisüsteemid Grad Donetski oblastis. Foto: SCANPIX

Donetski oblastisse saabus järjekordne Vene sõjatehnika kolonn, mis Ukraina siseministri nõuniku Zorjan Škirjaki sõnul koosnes kümmekonnast tankist.

«Täna öösel teatati mulle, et Gorlivkasse saabus järjekordne kolonn, mis koosnes 10-12 tankist,» ütles Škirjak telekanalile 5 Kanal.

Ministri nõuniku kinnitusel jätkavad nn separatistid oma jõudude koondamist okupeeritud rajoonides Donetski ja Luganski oblastis.  

Terrorismivastase operatsiooni staabi teatel tulistasid nn separatistid ööl vastu tänast raketisüsteemidest Grad Orehhovo asulat Luganski oblastis, vahendas UNIAN.

Eile õhtul kella 20 kuni täna varahommikul kella 5 rikuti relvarahu 17 korda.

Terrorismivastase operatsiooni staabi kinnitusel tulistati eile õhtul kell 22.05 Peski asulat 120-millimeetrisest miinipildujast, keskööl tulistati tankist Opitnet, mis jääb Donetski suunale.   

Miinipildujatest tulistati öösel kaks korda Širokinot. Artemivski lähistel sattusid n-ö tule alla Leninskoje ja Šumi asula.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles