Bild: allakukkunud lennuki pardal oli grupp saksa kooliõpilasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halterni Joseph Königi gümnaasiumi õpilased süütasid täna lennuki pardal olnud kaaslaste mälestuseks kooli ette küünlaid.
Halterni Joseph Königi gümnaasiumi õpilased süütasid täna lennuki pardal olnud kaaslaste mälestuseks kooli ette küünlaid. Foto: SCANPIX

Germanwingsi Alpides alla kukkunud lennuki pardal viibis Saksa tabloidi Bild väitel ka 16 saksa gümnaasiumiõpilast ja kaks noort õpetajannat.

Halterni Joseph Königi gümnaasiumi kümnenda klassi õpilased olid pärast ühe nädala pikkust õpilasvahetust tagasiteel koju.

«Peame sellest eeldusest lähtuma,» sõnas Bildile kohalik ametnik.

Nordrhein-Westfaleni liidumaa haridusminister Sylvia Löhrmann sõnas kohalikule telekanalile WRD, et nad teavad, et õpilaste grupp läks allakukkunud lennukile. Löhrmann lisas, et on rääkinud ka kooli direktoriga, kes viibib praegu šokiseisundis.

Bildi info kohaselt jättis Joseph Königi gümnaasiumi direktor pärast lennuki allakukkumisteate saamist tunnid ära ning kõik õpilased saadeti koju. Barcelona lähedal asuva kooli Institut Giola in Llinars del Vallès 12 õpilast külastasid Halternit mullu detsembris ning nüüd käisid saksa noored Hispaanias vastukülastusel.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles