New Yorgis sai 12 inimest viga gaasiplahvatuses

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

12 inimest sai eile New Yorgis Manhattanil viga gaasilekkest tingitud plahvatuses ning sellele järgnenud majavaringus ja tulekahjus.

Kohalike võimude andmetel juhtus õnnetus East Village'is eile pärast lõunal kohaliku aja järgi, vahendas New York Post.

NBC 4 New Yorki andmetel olid mitmed inimesed pärast gaasiplahvatust õnnetuspaiga alal teadvuseta maas lebamas.

Reutersi andmeil võis plahvatuse põhjustada Teisel avenüül asuva 121. maja allkorrusel tegutsevas sushi restoranis olnud gaasileke.

NBC 4 New York kirjutas oma veebiportaalis, et plahvatuse põhjustasid ehitustöölised, kes töö käigus vigastasid restoranis kogemata gaasitoru.

New York Post kirjutas, et enne varingut oli kuulda plahvatust, millest anti 911-le teada kell 15.17 kohaliku aja järgi.

Tuleleegid võtsid enda võimu alla neli hoonet, millest kaks, 121. ja 123. , varisesid kokku. Tuleleegid levisid ka 119. ja 125. naaberhoonele.

New York Times kirjutas, et 15.59 kohaliku aja järgi oli kuulda tugevat müra ning pärast mida 123. hoone alumine fassad hakkas kokku vajuma.

New Yorgi tuletõrje teatel said neli inimest tõsiselt viga, vahendas CNN. Kokku on praeguse seisuga vigastatuid 12.

Üks pealtnägija ütles NBC 4 New Yorkile, et pärast õnnetuse juhtumist tõttasid kahe minuti jooksul vähemalt 20 tuletõrjeekipaaži kohale.

Praegu on käimas kustutus- ja päästetööd.

Tuletõrje pressiesindaja sõnul on päästetöödega hõivatud umbes 250 tuletõrjujat 50st tuletõrjedepoost.

CNN-i teatel on õiguskaitseorganid välistanud terroriakti.

Reutersi video sündmuspaigast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles