Telefonivarga paljastas tema edevus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone
iPhone Foto: Ben Child/AP

USAs Denveris õnnestus üks telefonivaras tuvastada tänu sellele, et ta vihtus varastatud iPhone’iga selvefotosid teha, nood aga postitusid automaatselt telefoni omaniku Facebooki-lehele.

Politsei hindas selvefotod, mida varas endast tegi, piisavaks asitõendiks ning saatis pildid kui kuritöös kahtlustatava omad ringlusse. Neid märkas ka kahtlusaluse ema, selgus, et iPhone’i varastas 17-aastane tüdruk.

Telefoni esialgse omaniku, 23-aastase Rawley Binghami sõnul tuli talle üllatusena varga vanus. Telefon sattus varga kätte möödunud laupäeval kella kahe ajal öösel, kui üks noor naine baaris Binghami juurde tuli ja justkui läbi valju muusika talle midagi kõrva öelda üritas. Enne, kui Bingham arugi sai, olid läinud nii tema telefon kui varas.

Binghami sõnul oli ta telefoni kaotusega juba leppinud, kui ootamatult hakkasid tema Facebooki-kontole tekkima selvefotod samast baaris lähenenud tüdrukust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles