OMON blokeeris sissepääsu Rosheni tehasesse Lipetskis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina presidendile Petro Porošenkole kuuluv Rosheni kondiitritoodete vabrik Venemaal Lipetskis.
Ukraina presidendile Petro Porošenkole kuuluv Rosheni kondiitritoodete vabrik Venemaal Lipetskis. Foto: SCANPIX

Vene siseministeeriumi eriüksuse OMON liikmed blokeerisid sisepääsu Lipetskis asuvasse Rosheni kondiitritoodete vabrikusse, kirjutab portaal Gorod48.ru.

Maskides korrakaitsejõudude töötajad, kelle hulgas on ka FSB ametnikke, ei luba töölisi vabrikust välja, ka ei lubata kedagi ettevõtte territooriumile.

Gorod48.ru andmetel tulid korrakaitsejõudude töötajad tehase juurde kell 8 (kohaliku aja järgi). Kogu personal koguti kokku auditooriumi ja alustati operatiivtoiminguid.

«Praegu tegutsevad tehases operatiivtöötajad. Me ei tea, millega see on seotud, kuid püüame välja selgitada,» rääkis LifeNewsile Rosheni Lipetski tehase pressisekretär Irina Vahhonina.

Kiievi võimu teatasid 31. märtsil Vene-vastaste sanktsioonide laiendamisest Venemaa kodanike vastu, kes on seotud Krimmi hõivamise ja Ida-Ukraina pingeliste sündmustega.

Samal päeval tegi Radikaalse Partei liider Oleg Ljaško ettepaneku natsionaliseerida Ukraina territooriumil olevad Venemaa varad.

Lipetskis asuv kondiitritoodete tehas Roshen kuulub Ukraina presidendile Petro Porošenkole. Eelmisel aastal oli tehas sunnitud kaks korda tootmise seisma panema, kuna kauplusteketid ja Vene kodanikud vähendasid Ukraina firma toodangu ostmist ja see kuhjus ladudesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles