Filipiinidel jäeti kirikutesse surnud looted

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loode
Loode Foto: SCANPIX

Filipiinide roomakatoliku kiriku ametnikud teatasid oma tülgastusest, pärast seda kui kaks loodet oli jäetud Manila suurematesse kirikutesse.

Kirikukülastajad leidsid esimese loote teisipäeval plastikkotti mässituna Manila katedraalist. Teine loode leiti tund aega hiljem lähedal asuva Quiapo kiriku ukselävelt, vahendab AFP.

Kolmas loode leiti Manila põhjapoolsest rajoonist Catmonist üleeile.

«Elu inetu pool on taas meie riigis rambivalguses,» sõnas roomakatoliku kiriku juht Filipiinidel, kardinal Gaudencio Rosales kirjas, mis missadel ette loeti.

Filipiinidel elab umbes 75 miljonit katoliiklast ning see on üks vähestest riikidest, kus abordi tegemine ja lahutus on keelatud.

Surnud loodete uudis tuli vahetult pärast seda, kui Manila lennujaamas leiti pühapäeval Gulf Air lennuki tualeti prügikastist elus vastsündinud poisslaps.

Võimud uurivad filipiinlasest naisreisijat, kes nende väitel olevat tunnistanud lapse ilmaletoomist tualetis lennul Bahreinist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles