Bild: Lubitz valetas arstidele haiguslehel olemist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Lubitz.
Andres Lubitz. Foto: SCANPIX

Alpides tahtliku lennukatastroofi põhjustamises kahtlustatav Germanwingsi kaaspiloot valetas väidetavalt oma arstidele, öeldes, on haiguslehel, mitte ei lenda kommertsliinidega, teatas täna Saksa tabloid Bild.

Uurimise käiguga kursis olev allikas sõnas väljaandele, et 27-aastane Andreas Lubitz pöördus arstide poole silmahäda tõttu. Ta rääkis neile oma elukutsest ning mõnel juhul ka sellest, et Germanwings on tema tööandja, kuid Bildi info kohaselt varjas mees tahtlikult asjaolu, et ta oli jätkuvalt lendamas.

Bildi teatel paljastasid uurijate kätte jõudnud dokumendid ka seda, et Lubitzi sõnul sattus ta 2014. aasta lõpul autoõnnetusse. Väidetavalt oli õhkpadja avanemine meest vigastanud ja tekitanud talle järgnevalt nägemisprobleeme.

Taboidi teatel võttis Lubitz ärevushäirete, paanikahoogude ja depressiooni raviks antidepressante ja rahustit Lorazepam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles