Stockmanni juhtkonnas toimusid taas muudatused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockmanni kaubamaja Peterburis Nevski prospektil.
Stockmanni kaubamaja Peterburis Nevski prospektil. Foto: SCANPIX

Sisemised muutused Soome jaekaubanduskontsernis Stockmann jätkuvad, lahkumisavalduse esitas personalijuht Heini Pirttijärvi ja lisaks lahkub strateegiajuht Kjell Sundström.

Personalijuhi lahkumist põhjendatakse Pirttijärvi sooviga leida uusi väljakutseid väljaspool kontserni, vahendas Helsingin Sanomate võrguväljaanne.

Sundström aga võeti tööle mais 2014 ja seda 6-12 kuu pikkuse tähtajalise lepinguga. Ta käivitas strateegiaprotsessi ja viis lõpule Seppälä müügitehingu.  

Stockmann teatas ka, et kontserni juhatus sai omale kaks uut liiget. Neist üks on kommunikatsioonijuht Nora Malin, kes töötab ettevõttes 2010. aastast saadik. Teine on aga IT-juht Petteri Naulapää.

Stockmann vabastas 2014. aasta kevadel ametist 110 töötajat. Samas muudeti sadade inimest  töölepinguid, vähendades töötunde või muutes töösuhte osalise tööajaga töösuhteks.  

Kahjumit teeniva kontserni maksude-eelne kasum kukkus eelmisel aastal enam kui 100 miljoni eurosesse miinusesse, aastal 2013. teenis ettevõte aga 27 miljoni euro suurust kasumit, vahendas KSML.FI.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles