Video: Londoni tuletõrjujad võitlevad maa-aluse põlenguga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londonis Kingsway tänava all eile puhkenud tulekahju pole ikka saadud kontrolli alla, päästeteenistus evakueeris Holborni piirkonnast enam kui 5000 inimest.  

Osaliselt pandi seisma ka liiklus. 

Kahjutuli sai alguse tänavakatte all olevatest elektrikaablitest, vahendas The Guardian. Tuletõrje sai väljakutse, kui inimesed märkasid kaevuluugist kerkivat suitsusammast.    

Londoni tuletõrjeteenistuse asejuhti Peter Cowupi sõnul on tegemist on tehniliselt keerulise intsidendiga. «Põhjus, miks kahjutuli põleb endiselt, on tõsiasi, et tehnilisele tunnelile on keeruline ligi pääseda.»

Olukord on keeruline, kuna maa all asub ka gaasitorustik.

Metropolitani politsei esindaja Neil Johnsoni selgitusel on inimeste eemalehoidmine tähtis, et tuletõrjujad ja kommunaalameti töötajad saaksid tegutseda.

Tänavaaluse põlengu tõttu on jätkuvalt elektrita tuhatkond klienti, ligi 2000 on voolu aga juba tagasi saanud.

Esialgsete oletuste järgi on tuleõnnetus tekitanud äritegevusele kahju 40miljonit naela. Piirkonnas tühistati teatrietendused, baarid ja restoranid panid ukse ajutiselt kinni .

Tule kustutamine võib kesta järgmise nädalani, muutes pool West Endist «kummituslinnaks», vahendas standard.co.uk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles