McCannid: Maddy otsingutele on läinud miljon naela

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerry ja Kate McCann
Gerry ja Kate McCann Foto: AP / Scanpix

Madeleine McCanni otsingutele on kulutatud enam kui miljon naela, rääkisid tema vanemad ajalehele Daily Mirror antud intervjuus.

Kate ja Gerry McCann rääkisid, et maksavad ükskõik kui palju, et leida oma tütart, vahendas AFP.

Tüdrukukese leidmiseks moodustatud fond maksis kümne kuu jooksul Hispaania eradetektiivibüroole Metodo 3 kokku miljon naela (üle 19 miljoni krooni).

«See on suur hulk raha, kuid me ei saa peale panna limiiti,» rääkis Kate McCann. «Lapsel pole hinda. Me maksame selle, mis on vaja.»

Kate McCanni sõnul on nad teadlikud, et lapse viidi minema vägisi ja loodavad, et et keegi teab võib kahtlustab midagi.

«Me tahame ta leida elusalt. Kui ta on aga surnud, siis tahame seda teada.»

Portugali politsei lõpetas juulis ametlikult tüdruku otsingud. Kõik uurimismaterjalid muutusid avalikkusele kättesaadavateks augusti alguses.

Gerry McCanni sõnul on perekonna 3-aastased kaksikud Sean ja Amelie õe kadumisest teadlikud, kuid nad pole kursis üksikasjadega.

Kolmeaastane Madeleine läks Praia da Luzi kuurordist kaduma 3. mail 2007. aastal. Praegu oleks laps juba 5-aastane. Vaatamata laialdastele otsingutele ja meediakampaaniale pole tüdrukut seni leitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles