Guardian: Clinton teeb kandideerimisotsuse teatavaks pühapäeval

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clintoni tänav New Yorgis jookseb paralleelselt Cadman Plaza Westiga, kus Hillary Clintoni meeskond rentis omale ruumid, mis võtavad One Pierrepont Plazas enda alla kaks korrust.
Clintoni tänav New Yorgis jookseb paralleelselt Cadman Plaza Westiga, kus Hillary Clintoni meeskond rentis omale ruumid, mis võtavad One Pierrepont Plazas enda alla kaks korrust. Foto: SCANPIX

USA endine välisminister Hillary Clinton teeb järgmistel presidendivalimistel kandideerimise ametlikult teatavaks sel pühapäeval, kirjutab ajaleht Guardian.

Teated Clintoni kampaania algusest jõudsid reedel veel mitmesse Ühendriikide meediaväljaandesse.

Eksvälisminister ja endise presidendi Bill Clintoni abikaasa Hillary Clinton sõidab pühapäeval New Yorgist Iowa osariiki ja esialgsetel andmetel teeb ta kandideerimisotsuse teatavaks sealt video või Twitteri vahendsuel.

Clinton on esineme demokraatide kandidaat, kes 2016. aasta presidendikandidaadiks pürgimist alustab. 2008. aastal jäi ta erakonna sisevalimistel alla Barack Obamale, kellest sai president.

Vabariiklaste ridades on juba esile astunud senaatorit Paul Rand ja Ted Cruz. Clintoni tugevaimaks vastaseks peetav vabariiklane, endine Florida kuberner Jeb Bush ei ole veel kandideerimisotsusest teatanud.

USA valib presidendi järgmise aasta novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles