Pildid: šokeeriv juhtum Prantsusmaal – laps rööviti ema silme alt ja tapeti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Poola päritolu mees võttis omaks, et  röövis ja tappis Prantsusmaal Calais üheksa-aastase tüdruku pärast seda, kui laps oli teda sihtinud veepüstoliga.

Prokurör Jean-Pierre Valensi sõnas, et 38-aastane mees tegi ülestunnistuse kohe pärast arreteerimist, edastab BBC.

Politsei leidis Chloe nime kandud tüdruku laiba kolmapäeval Calais lähedasest metsast. Uurimine näitas, et last oli vägistatud.

Chloe mängis koos sõbraga oma kodu lähedal kui nende juurde tuli kolmapäeval umbes kella 15.30 paiku kohaliku aja järgi võõras mees ning tüdruk pritsis teda veepüstolist.

Ema sõnas Prantsuse meediale, et ta jättis tütre viieks minutiks omapead kuni tegeles kahe noorema lapsega ning kui ta välja tagasi läks, nägi ta kuidas üks isik tütre autosse pani ja minema sõitis.

Lapse surnukeha leiti vähem kui kaks tundi hiljem ning joobes kahtlusalune peeti kinni kuriteopaiga lähedal.

Krimiekspertide kinnitusel olid tüdruku laibal vägistamise ja kägistamise jäljed.

Tüdruku tapmises kahtlustataval mehel on kriminaalne minevik, ta on olnud vangistuses nii Poolas kui Prantsusmaal.

Meedia andmetel olevat mees vaid üks kuu tagasi vabadusse pääsenud, olles kandnud enne seda kuue aasta pikkust vangistust.

Prokuröri andmetel saabus Poola päritolu mees Prantsusmaale kolmapäeva hommikul ning plaanis edasi reisida Suurbritanniasse, et külastada seal oma õde.

Prantsuse peaminister Manuel Valls sõnas, et politsei ülesandeks on selle mehe kohta kõik välja uurida, sest Chloe perel on õigus teada kogu tõde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles