Ahistamine vee all: mängi kaasa või upu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Indias läks kohtu alla sukeldumisõpetaja Dhiraj Singh, keda süüdistatakse naisklientide ähvardamises ja käperdamises. 

«Ujusime korallide vahel, kuid tema käed ei katsunud enam mu sukeldumisvarustust. Üritasin neid asjatult minu kehast eemale rebida,» jutustab oma läbielamisest Kavya-nimeline šokeeritud naine. «Tahtsin karjuda, aga järgmised 40 minutit kasutas ta minu abitust täielikult. Tema käed leidsid tee iga minu kehaosani.» Et õpetajal oli täielik kontroll kliendi hapnikuvarude üle, ei saanud naine ka vastu hakata.

Pärast pinnaletõusmist sai Kavya pahameele osaliseks: miks läks tal vee all nii kaua? Ohver otsustas juhtunu avalikult välja rääkida, mille peale lõi ahistaja silmanähtavalt verest välja. «Ta värises ja pobises midagi vabandusetaolist, et kogemata oli juhtunud.»

Süüdimõistva otsuse korral ootab instruktorit kuni 3 aastat vangistust. Väidetavalt on sama mees saanud kaebusi ka varem, viimati kõigest pooleteise kuu eest.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles