Tusk ja Juncker ei sõida 9. mail Moskvasse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praeguse Euroopa Komisjoni juht Jean-Claude Junckeri kohtumine Venemaa presidendi Vladimir Putiniga ajal, mil ta oli veel Luksemburgi peaminister.
Praeguse Euroopa Komisjoni juht Jean-Claude Junckeri kohtumine Venemaa presidendi Vladimir Putiniga ajal, mil ta oli veel Luksemburgi peaminister. Foto: SCANPIX

Euroopa Liidu president Donald Tusk ja Euroopa Komisjoni juht Jean-Claude Juncker ei sõida 9. mai pidustustele Moskvas, Brüsselit esindab Euroopa Liidu delegatsiooni juht Venemaal Vygaudas Ušackas.

«EL-i delegatsioon Venemaal kinnitab, et EL-i president Tusk, Euroopa Komisjoni juht Juncker ja Euroopa Parlamendi president Martin Schulz 9. mai pidustustel ei osale. Kõik kolm osalevad Teise maailmasõja lõpu aastapäeva tähistamisel liikmesmaades,» ütles EL-i delegatsiooni esindaja Soren Liborius. «9. mail esindab Moskvas EL-i suursaadik Ušackas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles