Putini motomees: satanistid peavad Venemaa vastu sõda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP/SCANPIX

Kremli-meelse mootorratturite jõugu Ööhundid liige Aleksander Zaldostanov rääkis Vene meediale, et lääneriigid peavad Venemaa traditsiooniliste väärtuste vastu hübriidsõda.

«Lääs peab meie vastu ideoloogilist ja vaimset lahingut. Nad ei suuda aktsepteerida meie riigi traditsioonilisi väärtusi,» jutustas Zaldostanov portaalile Lenta.ru. «Näiteks meie võitu Suures Isamaasõjas.»

Küsimusele, kes on süüdi russofoobias ja sõjas vene kultuuri vastu, vastas Zaldostanov, et satanistid. «See on üleilmse satanismi ja satanistide valitsuse huvides. Nende plaanid ei ole mulle veel täiesti selged – mis on kõige maailmas toimuva mõte. Aga fakt on see, et mingi plaan on olemas.»

Mootorrattur on seda meelt, et Ööhundid saavutasid oma rännakuga peamise eesmärgi: meenutada avalikkusele vene rahva kangelastegusid. «Näitasime neile, et on inimesi, kes hakkavad vastu. Kes ei unusta ja on valmis korjama üles meile veteranide poolt jäetud lipud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles