New Yorgis tulistati politseinikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AP/Scanpix

New Yorgis tulistas kahtlusalune mees politseinikku pähe hetkel, mil too üritas teda läbi autoakna küsitleda.

Politsei kõneisiku sõnul oli 25-aastane Brian Moore koos oma partneriga ilma eraldustunnusteta politseiautos, kui nad märkasid meest, kes kohendas midagi oma vööl. Kahtlustades, et isikul on relv, sõitsid politseinikud lähemale.

«Mees võttis koheselt oma relva ja tulistas meelega mitu lasku politseiauto poole, tabades ohvitser Moore`i pähe,» seisab avalduses. Moore viidi haiglasse, kus talle tehti operatsioon

Kahtlusalune Demitrius Blackwell vahistati umbes tunni aja pärast. Selgus, et mees oli alles hiljuti pääsenud katseajaga vabadusse – ta kandis seitsmeaastast karistust mõrvakatse eest. Juhtum oli viimase viie kuu jooksul viies kord, mil New Yorgis politsei pihta tuli avatakse. 

Tulistamine leidis aset korrakaitsejõudude jaoks pingelisel ajal – äsja lõppesid Baltimore`i linnas ulatuslikud meeleavaldused politsei omavoli ja liigse jõukasutuse vastu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles