Naisi modellipildiga peibutanud pensionär sattus vägistamisuurimise alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Väikest, kortsulist, õllekõhuga ja kiilanevat prantslast süüdistatakse selles, et ta pettis naisi pimesi endaga seksima, meelitades neid «50 halli varjundi» stiilis fantaasiate ja endast 30 aastat noorema meesmodelli pildiga.

Mees rääkis prouadele ka seda, et on vürst, ning peibutas nad pimedas toas ja kinniseotud silmadega endaga seksima.

Paraku leidus aga vähemalt kaks ohvrit, kes ei suutnud panna vastu kiusatusele heita oodatud hurmurile keelatud pilk. Nähes lubatud 37-aastase trimmis kehaga isendi asemel endaga voodis 68-aastast vanamehenässi, otsustasid ohvrid abi otsida politseilt. Nüüd on pensionieas pettur vägistamiskahtlusega uurimise all.

Briti ajalehe The Independent kohaselt leidis politsei tema kodu läbiotsimisel paljastavaid fotosid ka tema varasematest n-ö vallutustest. Uurijad oletavad leitud info põhjal, et ta on valepildiga seksuaalpartnereid otsinud juba vähemalt 2009. aastast ja selle õnge on langenud rohkem kui 200 naist vanuses 25-50 aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles