Cameron: Briti kaitseministrina jätkab Michael Fallon, välisministrina Philip Hammond

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil tagareas Michael Fallon ja Philip Hammond. Esireas valimistel hävitavalt kaotanud liberaaldemokraatide liider ja senine asepeaminister Nick Clegg ning üllatusliku valimisvõidu saavutanud konservatiivide liider peaminister David Cameron. Pildil valitsusliikmed täna, 8. mail  Teise maailmasõja Euroopa lahingute lõpu 70. aastapäevaüritusel.
Pildil tagareas Michael Fallon ja Philip Hammond. Esireas valimistel hävitavalt kaotanud liberaaldemokraatide liider ja senine asepeaminister Nick Clegg ning üllatusliku valimisvõidu saavutanud konservatiivide liider peaminister David Cameron. Pildil valitsusliikmed täna, 8. mail Teise maailmasõja Euroopa lahingute lõpu 70. aastapäevaüritusel. Foto: SCANPIX

Briti kaitseministrina jätkab Michael Fallon ja välisministrina Philip Hammond, teatas peaminister David Cameron reedel oma Twitteri kontol.

«Viimane tänane ametissenimetamine on Michael Fallon kaitseministrina,» säutsus Cameron.

Varem reedel teatati, et Briti siseministrina jätkab Theresa May ning rahandusministrina George Osborne, kes on olnud valitsuse kokkuhoiuprogrammi taga.

Neljapäeval Ühendkuningriigis peetud üldvalimistel saatis edu konservatiive, nad võitsid 650-kohalises parlamendis 331 mandaati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles