Läti võib Ukraina toetuseks eraldada veel 300 000 eurot

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti seim.
Läti seim. Foto: AFP/SCANPIX

Läti välisministeerium tegi laupäeval valitsusele ettepaneku eraldada Ukraina toetuseks 300 000 eurot, valitsus arutab küsimust 12. mail.

Välisministeeriumi hinnangul on Venemaa agressioon Ukrainas ja majanduskriis tekitanud mitu tegurit, mis mõjutavad piirkondlikku julgeolekut ja stabiilsust, Euroopa Liidu idapartnerluspoliitikat ja riikidevahelisi kahepoolseid suhteid.

Arvestades Ukraina keerulist olukorda, riigi majanduslikke vajadusi ja 28. aprillil peetud rahvusvahelist Ukraina toetajate konverentsi, tegi Läti välisministeerium ettepaneku eraldada Ukrainale lisatoetust 300 000 euro ulatuses.

Summa hõlmab endas 150 000 eurot arengukoostöö projektideks, 50 000 eurot sissemakseks Majanduskoostöö ja Arengu Organisatsiooni (OECD) ja 100 000 eurot teistele rahvusvahelistele organisatsioonidele ja fondidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles