Austraalia kuulutas sõja Johnny Deppi koertele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp.
Johnny Depp. Foto: SCANPIX

Austraalia võimud andsid filminäitleja Johnny Deppi koertele Pistol ja Boo korralduse Hollywoodi tagasi kolida, ähvardades ebaseaduslikult riiki sisenenud koerad vastasel juhul magama panna.

Petitsioon koerte kaitseks on kogunud juba tuhandeid allkirju.

Depp, kes teeb Austraalias «Kariibi mere piraatide» uut osa «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales», sai täna põllumajandusminister Barnaby Joyce'ilt karmi hoiatuse.

«See, et ta on Johnny Depp, ei tähenda, et ta võib Austraalia seadusi rikkuda,» ütles Joyce ajakirjanikele.

Samal ajal kogub Twitteris populaarsust hashtag #WarOnTerrier.

Austraalias on haiguste leviku tõkestamiseks ranged seadused, mis nõuavad, et USA-st saabunud koerad-kassid veedaksid vähemalt 10 päeva karantiinis.

Paistab, et Depp eiras aprillis kahe Yorkshire' terjeriga Brisbane'i ilmudes seda reeglit. Eralennukiga saabunud staar jättis koerad tollis lihtsalt deklareerimata.

«Kui tahad looma sisse tuua, on protsess selline: sa saad loa, loomad lähevad karantiini ja nii võid sa nad siia tuua,» ütles Joyce. Toll on valmis Deppi koerad kohe käsile võtma.

Minister ütles, et sai Deppi koertest teada alles siis, kui näitleja nendega juuksurisse läks.

«On aeg, et Pistol ja Boo Ühendriikidesse tagasi kobiksid,» ütles ta. «Ta võib nad tagasi saata või tuleb meil nad magama panna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles