Üllatav pööre NATO kohtumiselt: kõrged ametnikud asusid heategevuslikku superhitti laulma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NATO peasekretär Jens Stoltenberg (paremalt kolmas), Türgi välisminister Mevlüt Çavuşoğlu (keskel), Kreeka välisminister Nikos Kotzias (vasakult kolmas) ja ELi välispoliitikajuht Federica Mogherini (paremalt teine) üksteise käevangus superhitti laulmas.
NATO peasekretär Jens Stoltenberg (paremalt kolmas), Türgi välisminister Mevlüt Çavuşoğlu (keskel), Kreeka välisminister Nikos Kotzias (vasakult kolmas) ja ELi välispoliitikajuht Federica Mogherini (paremalt teine) üksteise käevangus superhitti laulmas. Foto: SCANPIX

Tavapärastest kohtumistest väga erineval moel lõpetasid Euroopa välisministrid NATO kohtumise, esitades hingestatult Michael Jackson and Lionel Richie kirjutatud heategevuslikku superhitti «We Are The World».

Väikseks hingetõmbepausiks selliste teemade vahel nagu Ukraina sõda ja Lähis-Ida ebastabiilsus, võtsid NATO ja teised kõrged ametnikud üleeilsel õhtusöögil vastu türgi muusikute kutse laulda viimast laulu rahu eest.

1985. aastast pärit laulu nähti kuurortlinna Antalya lähedal toimunud üritusel  laulmas Kreeka ja Türgi välisministreid Nikos Kotziast ja Mevlüt Çavuşoğlud, hiljem liitusid nendega ka NATO peasekretär Jens Stoltenberg, ELi välispoliitikajuht Frederica Mogherini ja teisedki.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles