Kiiev: separatistid jätkavad Ukrainas tulerünnakuid kõikidel suundadel

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevahetuses kannatada saanud maja Donetskis.
Tulevahetuses kannatada saanud maja Donetskis. Foto: SCANPIX

Ukraina mässulised jätkasid esmaspäeva õhtul kõikidel suundadel Ukraina sõjaväe positsioonide tulistamist, kaasa arvatud üle 100 mm kalibriga suurtükkidest, teatas terroritõrjeoperatsiooni pressikeskus täna hommikul Facebookis.

Pressikeskuse andmetel tulistasid separatistide üksused Donetski suunal miinipildujatest ja suurtükkidest Piskõd, Butivka kaevandust, Opõtned ja Vodjaned.

«Artemivski suunal oli suurtükitule all Markove, miinipildujatest tulistati Novgorodskajat, suurekaliibriliste kuulipildujatega Leninsked, granaadiheitjatest ja käsirelvadest Kiroved. Vessela Dolõna piirkonnas leidis aset relvakokkupõrge vaenlase diversiooni- ja luurerühmaga,» on öeldud ülevaates.

Mariupoli suunal tulistasid separatistid miinipildujatest ja Minski lepetega keelatud suurtükkidest, granaadiheitjatest ja käsirelvadest Šõrokõned kuni kella 21-ni, misjärel saabus vaikus, lisati pressikeskusest.

Luganski suunal möödus öö peaaegu rahulikult. «Siin rikkusid bandiidid vaikust kahel korral, tulistades käsirelvadest Štšastjat ja Zolote-4,»  seisab teadaandes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles