Mahajäetud poiss organiseeris kättemaksuks grupivägistamise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Põhja-Türgis vägistasid neli noormeest keskkoolitüdruku kättemaksuks selle eest, et too jättis ühe neist maha ja murdis tema südame. 

Korrakaitsjate info põhjal meelitas Sinopi provintsis 11ndas klassis käiv noormees oma tüdruksõbra tühja korterisse kohtuma pärast seda, kui viimane oli teatanud soovist lahku minna. Natukese aja pärast saabusid poisi kolm sõpra ja neljakesi asuti tüdrukut vägistama. Toimuv võeti ka filmile, et materjali hiljem väljapressimiseks kasutada. Sellest hoolimata esitas naine kaebuse.

«Meie kui neli sõpra otsustasime maksta kätte valu eest, mille ta meie kaaslasele tekitas,» selgitas hiljem uurijatele üks kahtlusalune, kes tunnistas vägistamist. Teine osaline väitis aga, et vahekord toimus täielikus vastastikuses nõusolekus. Mahajäetud noormees ise eitas suguaktis osalemist.

Politsei leidis kahe kinnipeetu telefonidest ka sõnumid, mille nad olid hiljem tüdrukule saatnud ja kus nad palusid toimunu eest andestust. Kõik neli poissi viibivad vahi all ja neid ootab süüdistus seksuaalses rünnakus ja ebaseaduslikus vabaduse võtmises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles