Gruusia loodab teha Varssavi tippkohtumisel uue sammu NATO suunas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tina Hidašeli.
Tina Hidašeli. Foto: Reuters/ScanPix

Gruusia kaitseminister Tina Hidašeli on Gruusia NATO-sse pääsemise suhtes optimistlik ning usub, et Thbilisi teeb alliansi 2016. aasta Varssavi tippkohtumisel selles suunas järgmise sammu.

«Olen uhke, et keeruliste julgeolekuväljakutsete taustal on Gruusia NATO-le usaldusväärne ja lojaalne partner. Raskused muudavad meid tugevamaks. Kavatseme jätkata ümberkorraldusi veelgi edukamalt, arendada võimekust, pöörata suuremat tähelepanu väljaõppele ja parandada vastavust NATO standarditele. Olen kindel, et see viib meid lähemale lõppeesmärgile, alliansi liikmelisusele,» ütles Hidašeli teisipäeval Thbilisis NATO strateegilise partnerluse konverentsil.

«Loodetavasti peavad liitlased oma lubadusi ja Gruusia saavutab Varssavi tippkohtumisel soovitud tulemuse. Paneme sellele kohtumisele suuri ootusi ning loodame, et meie edusamme teel NATO suunas hinnatakse,» lisas minister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles