Porošenko: Donbassi kaitserajatised peaksid valmima juuli keskpaigaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina president Petro Porošenko inspekteerimas kaitserajatiste ehitustöid Donetski oblastis.
Ukraina president Petro Porošenko inspekteerimas kaitserajatiste ehitustöid Donetski oblastis. Foto: SCANPIX

Ukraina president Petro Porošenko ütles neljapäeval Mariupoli lähistel rinnet külastades, et Donbassi kaitserajatised tuleb valmis saada juuli keskpaigaks.

«Kõik kaitserajatised tuleks valmis saada juuli keskpaigaks,» ütles president ajakirjanikele Mariupoli lähistel sõjaväerühma positsioone inspekteerides. Kontaktjoonel on kavakohaselt lõpule viidud kolmanda kaitserajatise loomine ning ehitustööd kulgevad plaanipäraselt, lisas ta.

Porošenkot saadavad visiidil Donetski oblastis kaitseminister Stepan Poltorak, presidendiadministratsiooni esimene asejuht Vitali Kovaltšuk, Donetski oblasti sõjalis- ja tsiviiladministratsiooni juht Oleksandr Kõhtenko ja viimase võimalik järeltulija Pavlo Žebrivski.

Porošenko kuulas kaitserajatiste ehitamist juhtivate sõjaväelaste ettekandeid.

Suur osa Donetski oblastist on Kremli-meelsete separatistide käes. Ukraina vägede käes on muuhulgas strateegiliselt tähtis Mariupoli linn ja selle ümbrus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles