Jala murdnud Kerry võtab veel vaid valuvaigisteid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA välisminister John Kerry peab õnnetuse tõttu karkudel liikuma.
USA välisminister John Kerry peab õnnetuse tõttu karkudel liikuma. Foto: SCANPIX

Mai lõpus Prantsuse Alpides jalgrattaõnnetuses reieluu murdnud USA välisminister John Kerry kinnitas pühapäeval intervjuus, et võtab vaid valu vaigistavat Tylenoli.

Õnnetusest hoolimata aktiivselt Iraani tuumakõnelustel osalev Kerry ütles ajalehele Boston Globe, et arstide välja kirjutatud narkootilistel ravimitel oli soovimatu kõrvalmõju.

«Praegu võtan vaid Tylenoli,» ütles välisminister usutluses.

71-aastane Kerry murdis 31. mail Prantsuse Alpides jalgrattaga kukkudes parema reieluu. Reedel Bostoni haiglast välja kirjutatud välisminister ütles usutluses, et kukkus kurvis, kuna ta tähelepanu oli ees kihutaval mootorrattal. Tema haiglapalat varustati turvalise telefonisidega, et Kerry saaks ka ravil viibides jätkata tööd Iraani tuumalepinguga.

Iraan ning ÜRO Julgeolekunõukogu viis alalist liiget ja Saksamaa jõudsid aprillis Lausanne´is kokkuleppele tuumaleppe üldpõhimõtetes. Lõplik lepe tuleb saavutada 30. juuniks.

Kerry ütles usutluses, et leppeni jõudmine on võimalik, kuid ees võib olla ka läbikukkumine.

«Ma ei ole kunagi öelnud, et olen protsessi suhtes optimistlik. Olen alati öelnud, et olen lootusrikas. Seda olen ka praegu,» ütles Kerry Boston Globe´ile.

Välisminister lisas, et ootab, millal saab jälle ratta selga istuda, kuid lubas, et ei vahi edaspidi mootorrattaid, vaid seda, mis on tal otse nina all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles