Kreml ei kommenteeri teateid USA raskerelvastuse eelpaigutusest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA Ida-Euroopasse paigutatava raskerelvastuse hulka kuuluks ka kuni 250 lahingutanki M1A2 Abrams. Foto on tehtud Kansases Fort Riley' sõjaväebaasis.
USA Ida-Euroopasse paigutatava raskerelvastuse hulka kuuluks ka kuni 250 lahingutanki M1A2 Abrams. Foto on tehtud Kansases Fort Riley' sõjaväebaasis. Foto: SCANPIX

Kreml ei kavatse meediateateid USA raskerelvastuse Ida-Euroopasse paigutamise plaanidest kuni Washingtoni ametliku avalduseni kommenteerida.

«USA poolt pole mingeid avaldusi tulnud, seetõttu pole mul midagi öelda. Kui tulevad, siis kommenteerime,» ütles Venemaa presidendi Vladimir Putini pressisekretär Dmitri Peskov täna ajakirjanikele.

Ajalehe The New York Times teatel paigutab USA esimest korda endise Nõukogude Liidu territooriumile armee rasketehnikat. Samm, mis vajab veel Valge Maja ja kaitseministri heakskiitu, saadab Venemaale jõulise signaali Washingtoni valmisoleku kohta kaitsta NATO partnereid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles