USAs sunniti pangatöötajat oma töökohta röövima

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

USAs Knoxville`is röövisid kurjategijad pangatöötaja, ta naise ja väikese lapse ning nad transporditi SmartBanki juurde, kus mees töötab.

Föderaalne Juurdlusbüroo (FBI) teatel sundisid kurjategijad meest oma töökohta ehk panka röövima, edastab ABC News.

Juhtum sai alguse selle nädala teisipäeval kella kaheksa ajal kohaliku aja järgi kui kurjategijad tungisid pangatöötaja koju. Röövitutele pandi kott pähe ja nad sõidutati pere helehalli Mazdaga panga juurde.

Pärast seda kui mees oli oma töökohta röövinud ja kurjategijad raha kätte saanud, jätsid nad mehe maha, kuid võtsid «kindlustuseks» tema naise ja lapse kaasa.

Hiljem jäeti naine ja laps eeslinnas ristteele. Naine helistas hädaabisse ning politsei ja kiirabi saabusid sündmuspaika. Parameedikud naisel ja lapsel vigastusi ei täheldanud.

Politsei ei paljastanud kui palju raha röövlite saagiks langes.

Uurijate sõnul ei ole nad leidnud midagi, mis viitaks, et pangatöötajal ja ta perel oleks röövijatega seos.

Tõenäoliseks peetakse, et kurjategijad jälgisid meest ja tema lähedasi mõnda aega ning tegid nende harjumused ja liikumise kindlaks.

FBI ei ole seni kahtlusaluseid isikuid tabanud. Ka ei paljastatud, kuidas pangatöötaja raha pangast kätte sai.

Politsei teatel leidis samasugune juhtum aset ka selle aasta aprillis West Knoxi maakonnas asuvas Federal Credit Union pangas ning need kaks juhtumit võivad olla seotud.

Kahtlusalused on kaks mees, kellest üks on pikemat kasvu ja kõhnem, teine paksem ja lühem. Arvataks, et nad võivad olla sugulased.

USA meedia teatel on röövitud paar Tanner ja Abbey Harris ning Tanner Harris töötab Smart Bankis ning ta naine Abbey Harris ostukeskuses West Town Mall.

Kurjategijate otsimine jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles