Türgi telejutlustaja kaitseb moslemite õigust tegeleda oraalseksiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koraan
Koraan Foto: SCANPIX

Populaarne Türgi telejutlustaja Ahmet Ünlü sarjab «edasijõudnud tasemel oraalseksi» patuseks pidavat  moslemiteoloogi ning manitseb teda Allahi nimel valede väljamõtlemist vältima.

Tema sõnul pole võimalik leida ühestki legaalsest islamiõiguse allikast kohta, mis selle intiimakti otseselt keelustaks.

Ta selgitab, et Türgis ja endistes Osmani impeeriumi piirkondades levinud Hanafi õiguskoolkond peab spermat küll räpaseks, kuid selle puhastamisest piisab selle minema pühkimisest. Šafiitlikus õiguskoolkonnas peetakse spermat suisa puhtaks substantsiks. Igal juhul ei saa tema sõnul oraalakte üledramatiseerida.

Oma kojati humoorikate telejutluste poolest tuntud muidu konservatiivne telejutlustaja on viibinud ka riikliku kaitse all pärast äärmusrühmituse Islamiriik käest saadud ähvardusi.

Hiljuti on Türgi telejutlustes üllatavalt palju seksitemaatikat õhus rippunud. Mais sai meediakuulsuseks Mücahid Cihad Han, kes väitis, et masturbeeriv mees kohtab teispoolsuses oma kätt rasedana ning viimane hakkab oma abieluõigusi nõutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles