Saakašvili asetäitjaks saab Jegor Gaidari tütar

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Gaidar (vasakul), Mihheil Saakašvili (paremal)
Maria Gaidar (vasakul), Mihheil Saakašvili (paremal) Foto: SCANPIX

Ukraina Odessa oblasti kuberner Mihheil Saakašvili esitles oma uut asetäitjat, Vene opositsioonipoliitikut ja ühiskonnategelast Maria Gaidari, vahendas Ukraina uudisteportaal Unian.

Gruusia ekspresidendi Saakašvili sõnul hakkab Gaidar tegelema sotsiaalvaldkonnaga. Ametlikku nimetamist ei ole veel toimunud -- lähiajal allkirjastab vastava dokumendi Ukraina president.

«Odessa peale on suunatud kogu maailma pilgud, kogu Euroopa ja kogu Venemaa. Ja edukad ümberkorraldused Odessad mõjutavad olukorda maailmas,» lausus Gaidar pärast esitlust.

«Ma tahan, et ukraainlased teaksid, et vene rahvas, see ei ole üksnes valitsus. Ka seal on inimesi, kes vaatavad lootusrikkalt teie riigi peale.»

Maria Gaidar on ka Ehho Moskvõ ajakirjanik, Vene endise riigi- ja majandustegelase Jegor Gaidari tütar ja kirjanik Arkadi Gaidari lapselaps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles