Rootsis Malmös toimus taas arvatav granaadirünnak

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malmö linn Lõuna-Rootsis
Malmö linn Lõuna-Rootsis Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Lõuna-Rootsis Malmös toimus täna varahommikul taas arvatav käsigranaadirünnak, mille tagajärjel sai linna lõunaosas Limhamnis kahjustada mitu autot ja elamut, kirjutas päevaleht Sydsvenskan.

Lehe andmeil plahvatas arvatav käsigranaat tänavale pargitud autode lähistel. Võimud said väljakutse Västra Bernadottesgatanile neljapäeval kella 3.00 paiku (Eesti aeg kell 2.00).

Viimase poole aasta jooksul on Malmös ja selle lähistel sagenenud kuritegelike jõukude poolt toime pandud vägivallaktid. Teisipäeval sai linnas toimunud arvatavas käsigranaadiplahvatuses viga üks isik.

Politsei sõnul on viimatised vägivallaaktid osa rühmituste omavahelisest kättemaksutsüklist. Võimude hinnangul on need seotud ühe kohtuprotsessiga, milles mõisteti süüdi kolm noormeest jõululaupäeval Malmös Rosengårdis toimunud pommirünnaku toimepanemises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles