Putini pressiesindaja jäi oma pulmas silma kalli käekellaga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Peskov ja Tatjana Navka
Dmitri Peskov ja Tatjana Navka Foto: SCANPIX

Venemaa presidendi Vladimir Putini pressiesindaja Dmitri Peskov abiellus möödunud laupäeval, 1. augustil oma kallima, jäätantsu olümpiavõitja Tatjana Navkaga.

Kuulsa mehe ja naise paariminek jäi selle varju, et Peskovi randmelt leiti kallis kell ning pildid ja info selle kohta hakkasid levima sotsiaalmeedias, edastab The Moscow Times.

Peskovi randmel nähti kella Richard Mille RM 52-01, mis kinnitamata andmetel maksab üle 560 000 euro.

Šveitsi kellatootja Richard Mille on neid kelli valmistanud vaid 30 eksemplari.

Pildid Peskovi kallist kellast hakkasid levima pärast seda, kui Venemaa opositsiooniaktivist Aleksei Navalnõi avaldas Twitteris Peskovist ja ta mõrsjast pildid, kus nad suudlevad.

Peskov ja Navka abiellusid kuurort- ja olümpialinnas Sotšis viietärni hotellis. Viis aastat koos elanud paari abiellumise tunnistajaks oli Vene koorekiht, kaasa arvatud poliitikud ja näitlejad.

Navalnõi nõudis, et Kreml selgitaks, kust Peskov kalli kella sai. Väidetavalt on selle kella hind neli Peskovi aastapalka.

Navalnõi süüdistas Peskovi korruptsioonis, samas on selles riigis korruptsiooniseadusi aina karmistatud.

Venemaa meedias ja sotsiaalmeedias spekuleeritakse, kust Peskov võis selle kella saada.

Peskov selgitas, et kella kinkis talle ta abikaasa Tatjana Navka.

Sotsiaalmeediasse aga tekkisid kiiresti fotod, millel on Peskovi randmel kella näha nädalaid enne abiellumist.

Pulmas olnud, kuid anonüümseks jääda soovinud poliitiku sõnul laenas Putini pressiesindaja selle kella, et meediale midagi skandaalset ette sööta.

Navka olevat ajakirjanikele kinnitanud, et tema kinkis selle kella oma mehele. Peskov ega Navka ei kommenteerinud kui palju kell maksis ning kust sellise kella ostmiseks raha saadi.

«Kas abikaasade üksteisele tehtavad kingitused on korruptsioon? Ei ole,» teatas Peskov.

Peskovil on varem randmel nähtud nii Omega kui Rolexi käekelli.

Dmitri Peskov tekitas 2012. aastal Venemaal skandaali kui ta läks lahku oma teisest naisest Jekaterinast ning hakkas elama koos iluuisutaja Navkaga.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles