Prantsusmaal läheb kohtu alla oma koera elusalt matnud mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Prantsusmaal tekitasid nördimuspuhangu sotsiaalmeediasse jõudnud pildid kaelani maa sisse kaevatud koerast, looma omanik on võetud juba vahi alla.

Kuni lõuani mullaga kaetud prantsuse mastiffi avastas laupäeval juhuslik möödakäija, kes jalutas Pariisi lähedasel kõnnumaal parasjagu omaenda koeraga.  «Ainult tema pea oli nähtaval,» kommenteeris ta oma Facebooki-kontole lisatud piltide juures.

Politseiallikas kõneles agentuurile AFP, et looma ümber olid kogutud kivid ja tema saba külge oli kinnitatud väljarabelemise takistamiseks kott kruusaga. Šokiseisus ja veepuuduse käes kannatav koer viidi kohalikku loomakliinikusse.

Politsei tuvastas kiiresti looma omaniku, kelleks oli 21-aastane mees. Ta eitas koera matmist ja ütles, et too jooksnud lihtsalt minema. Uurijate sõnul olevat see siiski vägagi ebatõenäoline. «Koer on rohkem kui kümme aastat vana ja kannatab artriidi all. Raske on kujutleda teda ära jooksmas,» lausus uurimisele lähedane allikas.

Omanik läheb kohtu alla süüdistatuna julmuses looma vastu ja teda võib oodata kuni kaheaastane vanglakaristus ja trahv kuni 30 000 eurot. Internetis algatatud petitsioon, mis nõuab mehele maksimaalset karistust, kogus kolmapäevaks juba 135 000 allkirja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles