Iiri politsei uurib vallabi kallal julmutsemist

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallabi.
Vallabi. Foto: SCANPIX

Iiri politsei uurib ühes Dublini hotellis nädalavahetusel toimunud intsidenti, kus tantsupõrandale lasti lahti kängurupoeg või vallabi.

Vahejuhtum toimus laupäeval Clarioni hotellis, kus peeti ühe külastaja sünnipäeva, vahendab BBC News.

Loom lasti tantsijate sekka ajal, mil DJ mängis telesaate «Känguru Skippy» tunnusmeloodiat. Väidetavalt suri vallabi mõni aeg hiljem. Esialgu oli juhtunut kajastav video üleval Facebooki suhtlusportaalis, kuid praeguseks on see eemaldatud.

Juhtumi kohta viis kaebust saanud Dublini loomakaitseühingu hinnangul oli video põhjal tegemist pigem väikese kukkurlooma vallabi, mitte känguruga.

Hotelli juhtkonda kuuluv Garret Marrinan rääkis, et 150-200 külalisega peol lasti tõepoolest mingi loom tantsupõrandale lahti, kuid see polnud juhtkonnaga kooskõlastatud ning turvamehed sundisid asja korraldanud külastajad lahkuma.

Politsei esindaja on meediale öelnud, et ilmselt oli vallabi laenuks võetud ja viibis peol kümne minuti ringis. «Me uurime väiteid, et loomale anti alkoholi, aga praegu pole selle kohta tõendeid,» ütles politsei pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles