Seriaali «Väike maja preerias» staar pürgib kongressi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melissa Gilbert
Melissa Gilbert Foto: SCANPIX

Kunagise menuseriaali «Little House on the Prairie» (Väike maja preerias) endine lapsstaar Melissa Gilbert pürgib USA kongressi.

Gilbert loodab saada Michigani osariigi kaheksanda ringkonna demokraatide kandidaadiks, edastab BBC.

USAs toimuvad esindajatekoja valimised 8. novembril 2016. aastal.  

«Kandideerin kongressi, et teha elu kergemaks peredel, kes on jäänud tänapäev majandushammasrataste vahele,» teatas kunagine lapsstaar.

Gilbert kirjutab oma 2016. aasta valimiste kampaanialeheküljel, et USA vajab uut majanduslikku algust ning tema on valmis andma sellesse oma osa.

Praegu 51-aastane naine mängis 1970. – 1980. aastatel menuseriaalis Laura Ingalls Wilderit. Seriaal rääkis USA uusasunikest Minnesotas Walnut Grove´is 1870. – 1880. aastatel.

Seriaalis mängisid veel peaosi Michael Landon, kes kehastas isa Charles Ingallsit ning Karen Grassle, kes kehastas ema Caroline Ingallsit.

Seriaal põhineb kirjanik Laura Ingalls Wilderi tegelikel elujuhtumitel Wisconsinis ja Kansases, millest ta kirjutas raamatuseeria.

Melissa Gilbert oli kaks korda Ameerika ekraaninäitlejate ühingu president. Sellel ametikohal oli kunagi ka Ronald Reagan, kellest sai hiljem USA president.

«Väike maja preerias» lõppes 1983. aastal, kuid pärast seda tulid veel mitmed sellega seotud seriaalid ja telefilmid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles