Nördinud India naine: Coca-Cola pettis mind

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
India filmitäht Hrithik Roshan.
India filmitäht Hrithik Roshan. Foto: SCANPIX

Põhja-India Chandigarhi linna kohus tegi karastusjoogihiiule Coca-Colale ettekirjutuse: 15 aastat on möödas sellest, kui kompanii lubas oma reklaamikampaanias, et võitja saab autasuks romantilise õhtusöögi filmikuulsuse Hrithik Roshaniga.

Tollal 12-aastase Shikha Monga unelm ei saanud aga kunagi teoks, kuigi enda sõnul oli ta pudelite alla matnud terve varanduse. Pärast võidust teadasaamist tormas ta kohalikku Coca-Cola kontorisse, kus talle pakuti aga hoopis rahalist summat. Tüdrukut see aga ei huvitanud ja ta jäi kindlaks, et soovib kohtuda just Roshaniga.

Nördinud naine viis asja 2003 aastal kohtusse põhjendades, et pettuse tagajärjel sai tema avalik nimi kannatada.  «Minu sõbrad, sugulased ja koolikaaslased küsisid kõik minult kohtumise ja õhtusöögi kohta Roshaniga. Kaotasin oma maine ja ühiskond peab mind valetajaks. Mul pole muud teha, kui anda sisse kaebus,» selgitas Roshan. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles