Türgi sohver pidas lennuvälja maandumisrada maanteeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Türgi pealinna Ankara Esenboğa lennuväli oli 24. juulil täielikus häireolukorras, sest üks segaduses autojuht oli kihutanud selle lennurajale arvates, et on just jõudnud eriti heale maanteele.

Ajalehe Hürriyet kohaselt oli 63-aastane autojuht mõnda aega enne seda just Istanbulist sinnasamasse Ankara lennuväljale maandunud. Edasi Afyoni provintsi plaanis ta liikuda autos.

Mees võttis lennujaama parklast auto ja asuski teele. Eksikombel ei pööranud ta oma mustas Mercedeses mitte sihtpunkti suunas, vaid hoopiski sisse lennujaama VIP-väravast, kust ta ehk just uhke auto pärast, ehk seda koguni president Recep Tayyip Erdoğani enda masinaks pidades, ka kenasti sisse lasti.

«Alguses mõtlesin, et kui ilus kiirtee,» meenutab sohver esimest reaktsiooni hiljem lennujaama politseinikele. «Siis sain aru, et tegu oli maandumisrajaga. Sestap panin tööle ohutuled ja ootasin, kuni võimud mu maandumisrajalt turvaliselt kõrvaldavad.»

Tema eksituse pärast peatati mitme lennuki maandumine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles