Domodedovo lennujaamast evakueeriti suitsu tõttu mitu tuhat inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva Domodedovo lennujaam.
Moskva Domodedovo lennujaam. Foto: SCANPIX

Moskva Domodedovo lennujaamast evakueeriti täna hommikul suitsu tõttu umbes 3000 inimest, teatas Venemaa eriolukordade ministeerium oma veebiküljel.

Ministeeriumi Moskva regionaalosakond sai teate suitsust Domodedovo lennujaama kolmandal korrusel kell 7.02, sündmuskohale suundus kuus tuletõrjeautot 18 tuletõrjujaga.

Päästeteenistuse allikas ütles hiljem Interfaxile, et lennujaamast evakueeriti umbes 3000 inimest ning mõned lennud lükati edasi.

«Esialgsetel andmetel tuleb suits esimeselt korruselt. Hoonest on evakueeritud umbes 3000 inimest ning lennud on osaliselt edasi lükatud,» ütles allikas.

Keegi ei ole vahejuhtumis kannatada saanud.

«Kunstlik ventilatsioon on sisse lülitatud ning reisijad võivad peatselt hoonesse naasta,» ütles lennujaama allikas veidi hiljem Interfaxile.

Päästeteenistuse allika sõnul süttisid ilmselt lennujaama keldrikorrusel ehitusmaterjalid, mida hoiti seal renoveerimistööde ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles