Nepali maavärina tagajärgi likvideerida aidanud ameeriklanna peksti surnuks

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavärinast räsitud Nepal.
Maavärinast räsitud Nepal. Foto: SCANPIX

Nepalis peksti surnuks ameeriklanna, kes läks sinna käesoleva aasta juulis, et aidata aprillis piirkonda tabanud ränga maavärina tagajärgi likvideerida, teatasid politseivõimud.

Politsei sõnul saabus 25-aastane ameeriklanna Dahlia Yehia Nepali 20. juulil, et olla abiks Pokhara piirkonnas, vahendab CNN.

Paraku langes ta augustikuus kuriteo ohvriks, kui teda majutanud õpetajana töötav Narayan Paudel ta surnuks peksis.

Politsei kinnitusel tunnistas Paudel möödunud nädalal üles, et peksis naise surnuks ning viskas tema elutu keha jõkke 4. augustil. Väljaande Kathmandu Post andmetel kuulutati naine kadunuks 6. augustil. Tema surnukeha ei ole veel leitud.

Yehia tutvus Paudeliga läbi veebilehe CouchSurfing, mis on võrgustik inimestest, kes pakuvad maailmaränduritele võimalust oma kodus diivanil ööbida.

Naise sõbrad ja pere on ühendust võtnud USA suursaatkonnaga Nepalis. Kohalik politsei alustas juhtunu uurimist.

Nepalis 25. aprillil aset leidnud maavärinas oli rohkem kui 8000 hukkunut. Sajad tuhanded inimesed jäid maavärina järel koduta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles