Porošenko toetab valimiste korraldamist kõikjal peale rinderajoonide

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina president Petro Porošenko allkirjastas kolmapäeva hiliõhtul sanktsioonide nimistu, millega kehtestati sissesõidukeeld ligi 400 üksikisikule, nende seas ka Eesti ajakirjanikele Andrei Babinile ja Marianna Tarassenkole.
Ukraina president Petro Porošenko allkirjastas kolmapäeva hiliõhtul sanktsioonide nimistu, millega kehtestati sissesõidukeeld ligi 400 üksikisikule, nende seas ka Eesti ajakirjanikele Andrei Babinile ja Marianna Tarassenkole. Foto: SCANPIX

Ukraina president Petro Porošenko pooldab kohalike omavalitsuste valimiste korraldamist kogu Ukraina võimu all oleval Donetsi ja Luganski oblasti alal, välja arvatud otsestes rinderajoonides.

«Olen selle poolt, et valimised toimuks kõikjal, välja arvatud vahetute kokkupõrgete alal, kus on ettearvamatu tulistamise oht, kus me lihtsalt ei saa inimesi kaitsta,» ütles ta kolmapäeval Kiievis regionaalarengunõukogu istungil. Ta lisas, et neis piirkondades korraldatakse valimised pärast olukorra rahunemist.

Ukraina siseminister Arsen Avakov rõhutas, et need valimised on provokatsioonide ohu tõttu erakordsed ning siseministeeriumil on turvalisuse tagamiseks eriline tegevuskava. Selles kuulub keskne koht kõikide jõustruktuuride ja kohalike omavalitsuste tihedale koostööle.

Porošenko allkirjastas kolmapäeval määruse Ukraina kohalike omavalitsuste valimiste korraldamisest 25. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles