USA matusetalitaja garaažist leiti mitu laipa

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: AP/Scanpix

Ühendriikides avastas mõni aeg tagasi surnud matusetalitaja lesk garaažist neli laipa ja mahuti siseelunditega, teatas neljapäeval ajalehe Chicago Tribune vahendusel politsei.

Politsei oli võika leiu tunnistajaks, kui lesk helistas neile kolmapäeva öösel. Koroner tegeleb surnukehade tuvastamisega.

«Ma arvan, et ta kavatses need inimesed ikkagi maha matta ja tõi nad koju, kuid ei jõudnud seda teha. Nii juhtub, kui võtta liiga palju tööd koju kaasa. Tema tööks oli ju inimeste matmine,» rääkis ajalehele 69-aastane naaber J. H. Horn. Chicago eeslinnas Riverdales asuva maja hoovist leiti ühtlasi mitmeid hauakive.

Matusetalitaja ametit pidanud Anton Godfrey suri möödunud kuul südamerabandusse. Mees oli algselt juhatanud oma matusebürood, kuid see suleti neli aastat tagasi ja siis hakkas ta tegutsema mitmete teiste sarnaste ettevõtete alltöövõtjana.

Otse üle tänava elav Ernest Wallace kirjeldas Godfreyd hea naabrina. «Me rääkisime kogu aeg kirikust,» meenutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles