Ema ostis tütrele sünnipäevaks 12 kotti kokaiini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: AFP/SCANPIX

Inglise naine otsustas oma tütre 18-aastaseks saamist pidada omapärasel moel: ta varus aegsasti 12 kotikest kokaiini kogukaaluga 8,65 grammi. 

37-aastane Nicola Austen kavatses veebruaris täisealiseks saanud tütre sünnipäeva vägevalt tähistada. Paraku läks plaan nurja, kui politsei tuli külla varem kuus korda kohtulikult karistatud naise koju, et temaga veidi vestelda. Narkokoer haistis kohe kokaiini ja nuuskis laadungi välja. Naine tunnistas seepeale, et ta oli selle ostnud oma tütre sünnipäeva tarbeks. «Nad plaanisid minna limusiiniga Londonisse ning ta tahtis olla veendunud, et nad veedavad lõbusalt aega,» rääkis prokurör Craig Evans.

Korduvatest rikkumistest hoolimata otsustas kohtunik jätta Austen vabadusse, kuna tal on väike poeg, kes ema vangistuse tagajärjel kannataks. Selle asemel määrati naisele 9-kuuline tingimisi karistus ja 250 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles