Konkurendid nahutasid Donald Trumpi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump eilsel debatil žestikuleerimas.
Donald Trump eilsel debatil žestikuleerimas. Foto: Reuters/ScanPix

Eilsel Ameerika Ühendriikide Vabariikliku erakonna presidendikandidaadiks pürgijate debatil kõlas teravaid noote, seda eriti üle-eelmise presidendi venna Jeb Bushi ja arvamusküsitlusi juhtiva ekstsentrilise miljardäri Donald Trumpi vahel.

Debati kõige pinevam hetk tekkis siis, kui endisest Florida kubernerist Bush nõudis Trumpilt, et too vabandaks tema naise ees: varem oli miljardär süüdistanud Bushi nõrkuses immigratsiooni teemal, kuna tema abikaasa on mehhiklanna. Trump keeldus.

Teravaks kiskus ka hetkel, mil sõna sai ainuke naissoost kandidaat Carly Fiorina. Temalt küsiti arvamust varasema intervjuu kohta, kus Trump tegi oma konkurenti maha lausega «Vaadake seda nägu».

«Ma arvan, et kõik naised üle riigi kuulsid väga selgelt, mida härra Trump ütles,» vastas Fiorina, teenides sellega marulise aplausi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles