Iisraeli supermodell nõudis, et tema pulmade jaoks suletaks õhuliiklus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bar Refaeli.
Bar Refaeli. Foto: SCANPIX

Iisraelis tekitas elava keskustelu kohaliku supermodelli Bar Refaeli nõudmine, mille järgi tuli sulgeda tema eilse pulmapeo ajaks kogu naabruskonna õhuliiklus.

Kohaliku meedia andmeil olid noorpaari plaanid suurejoonelised: viis drooni, kaks helikopterit ja vaatlusõhupall, mis kõik ringleksid pulmapaiga ümbruses. Neist mõni küll ainult pildistamise eesmärgil.

Riigi tsiviillennundusamet jäi küll alguses nõusse palvega lõpetada õhuliiklus Põhja-Iiraelis Haifa linna lähedal asuva hotelli kohal, kuid otsus ei meeldinud riigi transpordiministrile Yisrael Katzile. Viimane lubas ameti juhi allumatuse korral vallandada. «Taevad kuuluvad kõigile Iisraeli kodanikele ja me ei saa pakkuda sellele sündmusele erikohtlemist,» lausus ta.

Väidetavalt ähvardas minister lennundusameti juhti: kui taevas pole Bar Refaeli pulmade ajal avatud, võetakse ta kohalt maha. Kava järgi oles liiklus pandud kinni neljapäeva öösel vastu reedet kokku üheksaks tunniks.

Varem Ameerika filmitähe Leonardo DiCaprioga suhtes olnud Bar Refaeli  abiellus miljardärist ärimagnaadi Adi Ezraga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles